BALIKESİR / BURHANİYE - Hasan Akın Anadolu Lisesi

0 266 422 15 22 Pansiyon Telefon No 0 266 412 83 63
MAHKEME MAH. SAİP HOCA BUL. NO: 18 BURHANİYE / BALIKESİR
Vizyon
Bilimsel ve akademik eğitim ile öğrencilerini başarıya hazırlayan ve hedefleyen, kişiye özgü rehberlik hizmetleriyle fark yaratan mahalli ve merkezi okul olmak.
Misyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, sağlıklı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişimi önemseyen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu alan, ulusal kültürünü özümsemiş, Atatürk ilke ve inkılaplarını içselleştirmiş aynı zamanda küresel bakış açısına sahip inançlı bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tekli
08.30 - 15.50
Doğal Gaz
İngilizce - Almanca
Karayolu, Havayolu
08.30 - 15.50
Burhaniye İlçe Merkezi
İlçe merkzinde. İle 110 km.
Okulumuz 9. sınıf kontenjanı 102 kişi
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Yerel Yerleştirme
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
Öğrencilerimizin %60 ilk girişte bir yüksek öğretim kurumuna yerleşebilmektedirler.
Sportif Etkinlikler
Futbol takımımız , Kız-erkek Voleybol ve basketbol takımlarımız , badminton takımlarımız, bireysel Halterci öğrencilerimiz ilçemiz ve ilimizdeki turnuvalara katılmakta muhtelif dereceler almaktadırlar.
4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları
Bigep Projesi - Kitap Dostu İşyeri - Armağanınız Kitap Olsun - Kardeş Okul - Mavi Kapak - Atık Kağıt - Bal Sound