T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / BURHANİYE - Hasan Akın Anadolu Lisesi

PANSİYON KURALARI

  1. Odalarımıza ne dışarıdan ne de yemekhaneden herhangi bir yiyecek ya da içecek maddesi çıkarmamalıyız. Tüm yeme içme etkinliği yemekhanede gerçekleşecektir. Yemek saatleri dışında getirilen yiyecek ve içecek maddeleri nöbetçi öğretmenlerimizin kontrolünden sonra uygun bulunursa yemekhanede ayrılan alanda tüketilebilir.
  2. Etütler bizin önemli etkinliğimizdir. Etüt saatlerinde tüm öğrenciler kendilerine ayrılan etüt yerinde olacaklardır. Etüt ortamının okuldaki sınıf ortamından hiçbir farkı yoktur. Genel sınıf kuralları etüt alanlarında geçerlidir.
  3. Yataklar her sabah oda sorumluları tarafından kontrol edilecek ve sorunlar nöbetçi öğretmenlerimize zamanında iletilecektir.
  4. Hafta içinde hiçbir öğrenciye izin verilmeyecektir. Öğrencinin hafta içi izinli sayılabilmesi için bizzat velisinin gelmesi gerekmektedir. Telefonla izin verilmeyecektir. Acil durumlarda 0 266 422 1541 numaralı faks numarasına veli izin dilekçesi fakslanmalı ve beş gün içinde dilekçenin aslı pansiyon yönetimine iletilmelidir.
  5. Yatma saatinden sonra ders çalışmak isteyen öğrenciler nöbetçi öğretmenlerinden izin almalıdırlar. Bu çalışma denetimli olarak etüt odalarında gerçekleştirilebilir.
  6. Odalarda hiçbir durumda ders çalışılmayacaktır. Giyecekler yatakların üzerinde bırakılmayacaktır.
  7. Pansiyon günlük zaman çizelgesine kesinlikle uyulacaktır.
  8. Özellikle dış kapı kapandıktan sonra hiçbir öğrenci dışarı çıkmayacaktır
  9. Öğretmenler Odasına ve idari odalara izinsiz girilmeyecektir.
  10. Etüt saatlerinde telefonlar kapalı tutulacaktır. Etüt saatlerinde telefonunu kapatmayan öğrencinin telefonu ilk seferde 1 hafta, ikinci seferde 2 hafta, üçüncü seferde ise öğretim yılının sonuna kadar alıkonulacaktır.
  11. Yukarıdaki hususların dışında sözlü ya da yazılı duyurulara ve uyarılara duyarsız kalan öğrenciler muhakkak Disiplin Kuruluna sevk edilecektir.
Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 24.01.2013 - Güncelleme: 05.03.2024 19:45 - Görüntülenme: 2356
  Beğen | 0  kişi beğendi